10 Kasım 2012 Cumartesi

Sağlık.NET 2 Entegrasyon Kılavuzu dosyalarının güncel hali

Saglik Bakanligi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlügü tarafindan Saglik.NET 2 Entegrasyon Kilavuzu dosyalarinin güncel hali ve Entegrasyon Kitinde yapilan güncellemelerle ilgili duyuru yayimlanmistir.

"Jira üzerinden bizlere iletmis oldugunuz sorunlari gidermek üzere HL7 mesajlarinin yapisinda, Schematron dosyalarinda ve XSL’lerde bir takim degisiklikler yapilmistir.

Bu degisikleri Entegrasyon Kitine yansittik ve güncelledik. Yalniz bunlari üretim ortamina henüz deploy etmedik, önce sizleri bilgilendirmek istedik.

Bu sekilde Entegrasyon Kitinin en güncel versiyonunu (E.K. 12 Eylül 2012)indirerek client tarafinda gerekli degisiklikleri yaparak yeni versiyona adapte olabilirsiniz.

Güncelleme ile ilgili olarak özellikle Muayene, Müdahale ve Agiz ve Dis Sagligi MüdahaleBilgileri kisimlari etkilenecektir.

Yapilan degisiklikleri 17 Eylül’de 18:00 – 19:00 arasinda üretim ortamina deployedecegiz. Duyurulur."

Entegrasyon Kitinin güncel hali ektedir.

Etiketler : saglik bakanligi, saglik.net 2, entegrasyon kiti, güncellemeuyariUyari: Sitemizde yer alan yazi, haber, makale, video, yorum ve tüm tibbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlidir. Bu bilgiler zamanla geçerliligini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanilamaz, kisisel teshis ve tedavi yönteminin seçimi için degerlendirilemez. Sagliginizla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danisiniz. Sitemiz, uzman bir doktora danisilmadan yapilan herhangi bir uygulamadan dogabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kisiler, bu uyarilari kabul etmis sayilacaktir.

Aile Sagligi Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder