9 Kasım 2012 Cuma

e-sağlık uygulamalarının ve yeni teknolojilerinin gelişimi için 'Simülasyon Merkezi' kuruldu

Saglik Bakanligi E-Saglik Daire Baskanligi bünyesinde, e-saglik uygulamalarinin ve yeni teknolojilerinin gelisimine destek olmak amaciyla simülasyon merkezi olusturuldu.


T.C.
SAGLIK BAKANLIGI
Saglik Bilgi Sistemleri Genel Müdürlügü

Sayi: B.10.0.SBS.0.77.00.00/
Konu: Simülasyon Merkezi

E-Saglik Daire Baskanligimiz bünyesinde, e-saglik uygulamalarinin ve yeni teknolojilerinin gelisimine destek olmak amaciyla asagida belirtilen adreste simülasyon merkezi olusturulmustur.

Saglik bilisimi alaninda faaliyet gösteren firmalar, ürünlerini simülasyon merkezinde sunabilecektir. Basvuru için Kayit Tescil Sistemine kayit olma zorunlulugu vardir.

Basvurular, firmalarin Kayit Tescil Sistemine kayit durumu, sunmak istedikleri ürünlerin Bakanligimiz e-saglik politikalarina uygunlugu ve basvuru sirasina göre degerlendirilecektir.

Basvuru sonucunda olumlu olarak kabul edilen basvuru sahipleri, sunacaklari proje plani ve yapilacak protokol kapsaminda ürünlerini merkezimizde belirtilen tarihler arasinda sunma imkânina sahip olacaklardir.

Basvuru formu ve konu ile ilgili duyurular http://www.e-saglik.gov.tr adresinde bulunan Simülasyon Merkezi linkinde yayinlanacaktir.

Tüm ilgililere duyurulur.

Dr. Ünal HÜLÜR
Daire Baskani

ADRES:
Çagri Merkezleri Yönetim ve Egitim Merkezi (ÇAYEM)
Aziziye Mah. Kirkpinar Sok. No: 20 Çankaya/Ankara

Etiketler : saglik bakanligi, Simülasyon Merkezi, e-saglikuyariUyari: Sitemizde yer alan yazi, haber, makale, video, yorum ve tüm tibbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlidir. Bu bilgiler zamanla geçerliligini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanilamaz, kisisel teshis ve tedavi yönteminin seçimi için degerlendirilemez. Sagliginizla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danisiniz. Sitemiz, uzman bir doktora danisilmadan yapilan herhangi bir uygulamadan dogabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kisiler, bu uyarilari kabul etmis sayilacaktir.

Aile Sagligi Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder