7 Kasım 2012 Çarşamba

Aile Hekimliği zam farkları Temmuz sonunda ödenecek

Aile hekimlerinin ve aile sagligi personellerinin alti aylik maas zam farklarinin ve gecikme zamlarinin Temmuz sonunda ödenecegi bildirildi.

Türk Saglik-Sen Aile hekimlerinin ve aile sagligi personellerinin alti aylik maas zam farklarinin ve gecikme zamlarinin ödenmemesi nedeniyle Türkiye Halk Sagligi Kurumu'na yazili bir basvuru yapmisti. Basvuruda yasanan magduriyetin giderilmesi talep edilmisti.

Basvurunun yani sira Halk Sagligi Kurumu yöneticileri ile de görüsmeler yapilarak yasanilan sorunlar iletilmisti.

Kurum yöneticileri, Türk Saglik-Sen'e yaptiklari açiklamada, ÇKYS'de yasanan bazi sikintilar nedeniyle bu ödemelerin yapilamadigini, yeni yapilanma sürecinde yasanilan bu sorunun çözülmeye çalisildigini ve Temmuz ayi sonunda maas farklarinin ödenecegini ifade ettiler.

Etiketler : aile hekimi, zam farklari, türk saglik-senuyariUyari: Sitemizde yer alan yazi, haber, makale, video, yorum ve tüm tibbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlidir. Bu bilgiler zamanla geçerliligini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanilamaz, kisisel teshis ve tedavi yönteminin seçimi için degerlendirilemez. Sagliginizla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danisiniz. Sitemiz, uzman bir doktora danisilmadan yapilan herhangi bir uygulamadan dogabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kisiler, bu uyarilari kabul etmis sayilacaktir.

Aile Sagligi Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder