8 Kasım 2012 Perşembe

Aile Hekimliği çalışanları damga vergisine iptal!

Saglik-Sen Istanbul 1 Nolu Sube den açiklama...

Aile hekimligi çalisanlarindan  damga vergisi adi altinda vergi alinmayacagi bu yil sendikamiz araciligiyla toplu sözlesme kazanimimiz olmustur.

Fakat Il Saglik Müdürlügü ve Maliye Bakanligi geçmise dönük aile hekimi çalisanlari üyelerimize milyarlarca tutarin da damga vergisi ödemeleri yönünde yazilar göndermisti.

Saglik-Sen Istanbul 1 Nolu Sube olarak hukuka aykiri bu islemlere vergi mahkemesinde dava açtik.Dava lehimize sonuçlandi ve açtigimiz davayi kazandik.

Istanbul Il Saglik Müdürlügü mahkeme kararindan da anlasildigi üzere bu hukuka aykiri islemlere son vermeli ve bu karar üzerine magduriyetleri en kisa zaman da gidermelidir.

Saglik-Sen olarak kazandigimiz bu dava  tüm üyelerimize hayirli ugurlu olsun.

Saglik-Sen
Istanbul 1 Nolu Sube 

uyariUyari: Sitemizde yer alan yazi, haber, makale, video, yorum ve tüm tibbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlidir. Bu bilgiler zamanla geçerliligini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanilamaz, kisisel teshis ve tedavi yönteminin seçimi için degerlendirilemez. Sagliginizla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danisiniz. Sitemiz, uzman bir doktora danisilmadan yapilan herhangi bir uygulamadan dogabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kisiler, bu uyarilari kabul etmis sayilacaktir.

Aile Sagligi Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder