6 Kasım 2012 Salı

Mehmet Öz'le mango tuzağı

Katil Afrika mangosu ilaçlarinin, Mehmet Öz reklamlariyla satildigi ortaya çikti. Öz ise "O ilaçlari görünce hemen kaçin" dedi.

Zayiflamak için aldigi Afrika mangosu hapi yüzünden 35 gün yogun bakimda kalip ölen Nilüfer Gülmez'in ardindan ilginç bir ayrinti daha ortaya çikti. Nilüfer'in aldigi ilacin reklaminda dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'ün oynadigi iddia edildi. Geçen yil Mehmet Öz Afrika mangosunu tavsiye edince Çinli sahte ilaç üreticileri de haptan üretmeye baslamisti. Mehmet Öz ise "Afrika mangosu tüketilmesini söyledim ama bunu dogal yoldan önerdim" demisti.

BÜYÜK YALAN
Ama Nilüfer'i öldüren sahtekarlar, Afrika mangosu ilacini Mehmet Öz'ün fotograflarini kullanarak satmaya devam etti. Sahtekarlar tarafindan kullanildigini fark eden Öz ise "Hiçbir ürünün reklaminda oynamadim. Afrika mangosu hapi satan siteleri gördügünüzde arkaniza bakmadan kaçin. Bundan sonra da hiçbir ürün reklaminda da yokum. Oyunlara inanmayin' dedi.

Etiketler : mehmet öz, african mango, ilaç, Nilüfer GülmezuyariUyari: Sitemizde yer alan yazi, haber, makale, video, yorum ve tüm tibbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlidir. Bu bilgiler zamanla geçerliligini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanilamaz, kisisel teshis ve tedavi yönteminin seçimi için degerlendirilemez. Sagliginizla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danisiniz. Sitemiz, uzman bir doktora danisilmadan yapilan herhangi bir uygulamadan dogabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kisiler, bu uyarilari kabul etmis sayilacaktir.

Aile Sagligi Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder