30 Ekim 2012 Salı

Aile Sagligi Portali Hizmetleri

Yayın hayatına başlamış olan www.asmmiz.com portalı hekimlerimize ücretsiz olarak web sitesi hizmeti sunmakta, hastalarımıza ise istediği doktora randevu alma, online doktoruna soru sorma gibi bir çok imkan sunmaktadır. 

Siz de Portalımıza katılarak sitemizin imkanlarından faydalanabilirsiniz. 

Aile Sağlığı Merkezi Portalı (www.asmmiz.com)’da aktif olan hizmetler aşağıda sıralanmıştır; 

1. Çalışma planları aktif hale gelmiştir. 

2. Site üzerindeki ‘Doktoruna Soru Sor’a tıklanarak hastalar tarafından doktorlara soru sorulabilmektedir. 

3. Aile Sağlığı Merkezi Manşet alanında bizim tarafımızdan düzenli olarak güncellenecek sağlık haberleri yer almaktadır. 

4. Genel duyurularla bilginendirilebilirsiniz. 

5. Yönetim Panelinde yer alan ‘Dokümanlar’ bölümüne girerek, Hizmet Kalite Standartları ile ilgili dosyalarınızı, formlarınızı ve yayımlamak istediğiniz diğer dosyalarınızı ekleyebilirsiniz. (Doktorlar için

6. Aile Sağlığı Merkezinde hizmet veren hekimleri ve merkezde hizmet veren diğer personeli yönetim panelinden ekleyebilirsiniz. Resim veya isme tıklanarak detayları görebilirsiniz. (Doktorlar için) 

7. Sağlık Haberlerini ve aile hekimi tarafından kaleme alınmış yazıları sitede yayımlayabilirsiniz. Bu yazılar manşetin hemen altında “HABERLER” ve “DOKTOR YAZILARI” bölümlerinde görüntülenecektir. (Doktorlar için) 

8. ASM adres ve iletişim bilgileri manşetin altındaki “İLETİŞİM FORMU” VE “ADRES BİLGİLERİ” alanlarında yer alacaktır. İletişim Formu doldurularak ASM ile iletişime geçilebilir. Adres bilgileri kısmında, ASM adresi yer alacaktır, ASM haritası için Yönetim Panelinden, Google Maps, Bing, Yandex gibi haritalardan alınan Konum Kodu eklenerek hastaların ASM’ye daha rahat ulaşmaları sağlanacaktır. 

9. ASM fotoğraflarını Yönetim panelinden ekleyerek merkezinizi tanıtabilirsiniz. (Doktorlar için) 

10. Hastalar için gerekli olabilecek önemli linkleri ekleyebilirsiniz. (Doktorlar için) 

11. Yakında aktif olacak “Online Randevu” ile dilerseniz hastalarınız portal üzerinden randevu alabilecek ve Aile Hekimliği Programınız üzerinden randevulu hastalarınızı takip edebileceksiniz. Online Randevu için hastalarınızın üye olmaları gerekmektedir. Hastalara online randevu ve web sitelerinin tanıtımı için tarafımızdan hazırlanacak büyük boy broşürler ASM’lere gönderilecektir. Dilerseniz bunları asarak hastaları bilgilendirebilirsiniz. 

12. AŞI TakVİMİ HESAPLAMA bölümünde bebeğinizin doğum tarihini girerek hangi zamanlarda hangi aşıları yaptıracağınız konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. 

13. MuhtemEl Doğum Tarihi Hesaplama bölünde muhtemel doğumla ilgili bilgilerinizi alabilirsiniz. 

14. İdeal Kilo Hesaplaması bölünde girilen bilgiler doğrultusunda kilonuz hakkında bilgiler alabilirsiniz. 

15. Online randevu bölümünde hekiminize ait hekimizin belirlemiş olduğu tarihlerdeki saatler için randevu alabilir veya iptal edebilirsiniz. Bu sayede randevu saatinde muayene konusunda sıkıntı yaşamazsınız. 

Aynı şekilde Aile Hekimlerinin kullamış oldukları otomasyonlara entegrasyonun imkanı sağlanmıştır. Bu şekilde kullanmış oldukları otomasyon firmalarına bilgi vererek mevcut otomasyonlarına bağlantı sağlanarak hekimler randevuları mesai planını kendi kullandıkları otomasyon üzerine çekebilme imkanı sağlanmıştır. 

Aile Sağlığı Merkezinin ücretsiz sayfasını oluşturmak için 
Aile Sağlığı Merkezi başvusuru için tıklayınız

Normal kullanıcı (hasta) kaydı oluşturmak için tıklayınız



Aile Sağlığı Merkezi Portalı 
www.asmmiz.com